massage capelle

Lomi Lomi massage

Lomi lomi is een uit Hawaiï afkomstige vorm van lichaamswerk. Het is een zachte, vloeiende massage die traditioneel gedurende duizenden jaren werd uitgevoerd door de Kahuna’s (Hawaiaanse meesters) als een overgangsritueel op momenten van verandering in iemands leven.

Lomi-lomi wordt uitgevoerd met het zachte deel van de onderarmen, op de klanken van Hawaiiaanse muziek en helpt je fysieke, mentale en emotionele stress los te laten. Aan het begin van een sessie wordt je uitgenodigd om een intentie of doelstelling uit te spreken. Hierdoor kan de lomi massage je ondersteunen bij je algemene welbevinden evenals je voortgang op je levenspad.

Lomi lomi is gebaseerd op de principes van Aloha dat mededogen, compassie en onvoorwaardelijke acceptatie en liefde omvat zodat je kunt herinneren wie je bent in de volheid van je wezen.

Lomi lomi kan door een of meerdere masseurs worden gedaan. Wij bieden U keuze uit een massage van 75 minuten of 120 minuten, deze laatste kan op verzoek door 2 masseuses worden uitgevoerd.

Voor meer informatie over de massage: www.malamalomi.com